Bio Life- Care

Biztosan fizető munka

Vegyél részt  A MOBROG-nál aktívan részt vehetsz a piackutatásban, elmondhatod véleményedet, és a felméréseken való részvétellel pénzt kereshetsz.

Lehetőséget kínálunk számodra, hogy az interneten keresztül online felméréseken vegyél részt. A felméréseken való részvételedért fizetünk.

A felmérések a tudomány és piackutatás területére terjednek ki. Kutatók és vállalatok kíváncsiak a véleményedre, hogy továbbfejleszthessék termékeiket és szolgáltatásaikat.

A regisztrációdat követően e-mailben hívunk meg az online felmérésekre. A meghívó e-mail tartalmazza a felmérésre mutató hivatkozást, valamint a téma rövid ismertetését. A hivatkozásra kattintva máris indul a felmérés: A kérdésekre egyszerűen kattintással, illetve szöveg bevitelével válaszolhatsz.

A válaszaidat az értékelés során titkosan kezeljük, így a személyes adataid védelme mindenkor fennmarad. A megadott személyes adataidat kizárólag arra használjuk, hogy résztvevőként kiválasszunk az adott felmérésre. Ezeket az adatokat nem továbbítjuk.

A felmérések kitöltésével keresett összeget résztvevői számládon írjuk jóvá. Ezt az összeget kényelmesen, PayPal-en keresztül fizettetheted ki.
Minimum kikérhető összeg:  5 EURO
Ha szeretnél részt venni akkor írj E-mailt és küldöm a meghívót !
 
Email címem: gem68@freemail.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 14
Heti: 7
Havi: 197
Össz.: 36 117

Látogatottság növelés
Oldal: MOBROG
Bio Life- Care - © 2008 - 2019 - biztosmelo.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »